Δορυφορικό Internet

Εκεί που οι παραδοσιακές μέθοδοι αποτυγχάνουν
Ζητήστε μας προσφορά στο 2108073540

Internet υψηλής ταχύτητας, κατευθείαν στο σπίτι σας 

Το Tooway ™ εξασφαλίζει στο σπίτι σας απευθείας πρόσβαση σε γρήγορο Internet, χρησιμοποιώντας αξιόπιστη τεχνολογία δορυφορικής επικοινωνίας. Με ταχύτητα σχεδόν 300 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του παραδοσιακού dial-up και με ποιότητα υπηρεσιών εφάμιλλη μιας σύνδεσης ADSL2, το Tooway™ είναιμια ευρυζωνική always-on σύνδεση στο διαδίκτυο που καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές σας ανάγκες, από την περιήγηση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και την ανάγνωση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, μέχρι το κατέβασμα αρχείων μουσικής και την παρακολούθηση βίντεο. Με ταχύτητες που φτάνουν τα 22 Μbps στο download και τα 6Mbps στο upload, δεν πρόκειται να νοιώσετε ποτέ την απογοήτευση του να στέκεστε μπροστά σε μια άδεια ιστοσελίδα περιμένοντας να κατέβει αργά και να φορτωθεί το περιεχόμενο της. Το Tooway™ , αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής που έχει ενσωματωθεί στο μόντεμ, σας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Tooway wifi

Ευέλικτες χρεώσεις που ταιριάζουν σε κάθε πορτοφόλι.TOOWAY SATELLITE INTERNET BY FORTHNET

Εάν χρειάζεστε σύνδεση στο Internet είτε για εσάς και την οικογένεια σας, είτε για επαγγελματικούς λόγους, υπάρχει ένα πακέτο ιδανικό για εσάς, με σταθερή και άκρως ανταγωνιστική τιμή.

Γρήγορο Internet με 100% κάλυψη σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου.

Η υπηρεσία Tooway™ είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου, εξασφαλίζοντας την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσίας, ασχέτως γεωγραφικής θέσης και μορφολογίας του εδάφους. Εάν ζείτε σε μια απομακρυσμένη περιοχή, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να επιβαρύνεστε με το κόστος μιας πολύ ακριβής σύνδεσης ή να περιμένετε μέχρι να γίνουν πραγματικότητα οι υποσχέσεις για την αναβάθμιση του τοπικού δικτύου της περιοχής σας. Το Tooway™ παρέχεται απευθείας στο σπίτι σας μέσω δορυφόρου, και μπορείτε να αποκτήσετε την υπηρεσία ευρυζωνικής πρόσβασης αμέσως χωρίς καμία καθυστέρηση. 

Απλώς συνδέετε τον υπολογιστή σας στο δορυφορικό μόντεμ και έχετε αμέσως πρόσβαση στο Internet! 

TooWay internet

Η εγκατάσταση και η λειτουργία του Tooway™ δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε στο εξωτερικό του σπιτιού σας ένα δορυφορικό πιάτο μικρής διαμέτρου. Την εγκατάσταση μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας ή μέσω ειδικευμένου τεχνικού. Στη συνέχεια απλώς συνδέετε το δορυφορικό μόντεμ στον υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι. Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται τηλεφωνική σύνδεση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την απλή αυτή διαδικασία εγκατάστασης.

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο γρήγορο είναι το Tooway ;
Το Tooway προσφέρει ταχύτητες που φτάνουν τα 20 Mbps στο download και τα 6Mbps στο upload

Χρειάζομαι τηλεφωνική σύνδεση;
Όχι, το Tooway δεν προϋποθέτει την ύπαρξη τηλεφωνικής ή καλωδιακής σύνδεσης.

Υπάρχουν κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις για τον υπολογιστή που θα χρησιμοποιήσω;
Σε γενικές γραμμές, όχι. Οποιοσδήποτε υπολογιστής με λειτουργικό Mac, Windows ή Linux OS, ο οποίος διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα δικτύου (10/100 Mbps), μπορεί να συνδεθεί στο δορυφορικό μόντεμ. Και πιο σημαντικό, δεν απαιτείται επιπλέον εξοπλισμός ή πρόσθετο λογισμικό για τον υπολογιστή.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ασύρματο οικιακό δίκτυο με το Tooway ;
Ναι, με μια μικρή πρόσθετη επιβάρυνση το Tooway μπορεί να υποστηρίξει ένα οικιακό δίκτυο Wi-Fi. Εναλλακτικά, το μόντεμ του Tooway™ μπορεί να συνδεθεί με έναν Wi-Fi router, δίνοντας σας την ευκαιρία να χαρείτε ασύρματο σερφάρισμα στο διαδίκτυο.
Το Tooway μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες triple-play;
Με την προσθήκη ενός LNB στο δορυφορικό πιάτο, το Tooway εξασφαλίζει πρόσβαση σε δορυφορική τηλεόραση, επιτρέποντας τη λήψη ελεύθερων free-to-air ή συνδρομητικών δορυφορικών καναλιών.
Επίσης, το Tooway μπορεί να υποστηρίξει υπηρεσίες φωνής μέσω της τεχνολογίας VoIP (Voice over Internet Protocol). Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται από παρόχους επικοινωνιακών υπηρεσιών, με τιμές που ποικίλλουν αναλόγως.

Τι είναι το Tooway ;
Το Tooway είναι μια δορυφορική υπηρεσία αμφίδρομης επικοινωνίας, η οποία υποστηρίζει πρόσβαση στο Internet με υψηλές ταχύτητες. Ο όρος ‘αμφίδρομη’ σημαίνει ότι τόσο η λήψη, όσο και η μετάδοση των δεδομένων γίνονται μέσω δορυφόρου, πράγμα που σημαίνει ότι για τη λειτουργία του Tooway™ δεν απαιτείται τηλεφωνική σύνδεση.

Τι είδους εξοπλισμό χρειάζομαι;
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα δορυφορικό πιάτο και ένα μόντεμ Tooway . Δεν απαιτείται η εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού στον υπολογιστή σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet μέσω του Tooway . 


Η FMelectronics προσφέρει μια πληθώρα επιλογών λύσης για τη διευκόλυνση της διαδικασίας ψηφιακού μετασχηματισμού, αυτές οι λύσεις επιτρέπουν έξυπνες λειτουργίες σε πολλούς τομείς της καθημερινοτητας.
Ξεκινώντας από την ασφάλεια βίντεο και επεκτείνοντας τις εφαρμογές , οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ολοκληρωμένες δυνατότητες για διαφορετικούς περιπτωσεις

Επικοινωνία

Ελ. Βενιζέλου 73,
Νέα Ερυθραία
TK: 146 71
Χάρτης

+30 2108073540

fmelectronicshellas@gmail.com