Ασύρματοι συναγερμοί 

Η εταιρεία FMelectronics διαθέτει ειδικές τιμές με αγορά ολοκληρωμένου συστήματος και εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας συναγερμου των μεγαλύτερων οίκων του κόσμου HIKVISION - DAHUA - SIGMA - PARADOX - INIM - FOCUS - CADDX - RISCO - MARS - OPTEX - ALEPH - VESTA.
Ζητήστε μας προσφορά στο 2108073540 . 

ajax
Ajax StarterKit

Ajax StarterKit

Στην Ajax, χρησιμοποιώντας το πάθος τους, συνδύασαν την τέχνη
με την τεχνολογία και δημιούργησαν ένα αξιόπιστο, κομψό,
εύκολο στην εγκατάσταση και φιλικό στο χρήστη, σύστημα ασφαλείας!

Το Ajax StarterKit έχει όλα όσα χρειάζεστε για να προστατεύσετε τον χώρο σας. Ευαίσθητοι αισθητήρες παρακολουθούν την κίνηση στους εσωτερικούς χώρους ενώ το τελευταίας τεχνολογίας πανίσχυρο Ajax Hub αναλαμβάνει να τους συνδέσει με τον έξω κόσμο.

tvt
tvt
sigma logo

Στόχος της FMelectronics είναι να προσφέρει, µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τοµέα της ασφάλειας.

προτεραιότητα της εταιρίας µας είναι η ικανοποίηση των πελατών µας. Είµαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρουµε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, και να ανταποκριθούµε στις προσδοκίες τους. 

tvt

Η FMelectronics προσφέρει μια πληθώρα επιλογών λύσης για τη διευκόλυνση της διαδικασίας ψηφιακού μετασχηματισμού, αυτές οι λύσεις επιτρέπουν έξυπνες λειτουργίες σε πολλούς τομείς της καθημερινοτητας.
Ξεκινώντας από την ασφάλεια βίντεο και επεκτείνοντας τις εφαρμογές , οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ολοκληρωμένες δυνατότητες για διαφορετικούς περιπτωσεις


Επικοινωνία

Ελ. Βενιζέλου 73,
Νέα Ερυθραία
TK: 146 71
Χάρτης

+30 2108073540

fmelectronicshellas@gmail.com