Συχνές Ερωτήσεις
επικοινωνια
 

Internet υψηλής ταχύτητας, κατευθείαν στο σπίτι σας Speed

Το Tooway ™ εξασφαλίζει στο σπίτι σας απευθείας πρόσβαση σε γρήγορο Internet, χρησιμοποιώντας αξιόπιστη τεχνολογία δορυφορικής επικοινωνίας. Με ταχύτητα σχεδόν 300 φορές μεγαλύτερη από εκείνη του παραδοσιακού dial-up και με ποιότητα υπηρεσιών εφάμιλλη μιας σύνδεσης ADSL2, το Tooway™ είναιμια ευρυζωνική always-on σύνδεση στο διαδίκτυο που καλύπτει όλες τις επικοινωνιακές σας ανάγκες, από την περιήγηση στις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και την ανάγνωση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, μέχρι το κατέβασμα αρχείων μουσικής και την παρακολούθηση βίντεο. Με ταχύτητες που φτάνουν τα 22 Μbps στο download και τα 6Mbps στο upload, δεν πρόκειται να νοιώσετε ποτέ την απογοήτευση του να στέκεστε μπροστά σε μια άδεια ιστοσελίδα περιμένοντας να κατέβει αργά και να φορτωθεί το περιεχόμενο της. Το Tooway™ , αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής που έχει ενσωματωθεί στο μόντεμ, σας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. 

Ευέλικτες χρεώσεις που ταιριάζουν σε κάθε πορτοφόλι.

Εάν χρειάζεστε σύνδεση στο Internet είτε για εσάς και την οικογένεια σας, είτε για επαγγελματικούς λόγους, υπάρχει ένα πακέτο ιδανικό για εσάς, με σταθερή και άκρως ανταγωνιστική τιμή.

Γρήγορο Internet με 100% κάλυψη σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου

Η υπηρεσία Tooway™ είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου, εξασφαλίζοντας την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσίας, ασχέτως γεωγραφικής θέσης και μορφολογίας του εδάφους. Εάν ζείτε σε μια απομακρυσμένη περιοχή, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να επιβαρύνεστε με το κόστος μιας πολύ ακριβής σύνδεσης ή να περιμένετε μέχρι να γίνουν πραγματικότητα οι υποσχέσεις για την αναβάθμιση του τοπικού δικτύου της περιοχής σας. Το Tooway™ παρέχεται απευθείας στο σπίτι σας μέσω δορυφόρου, και μπορείτε να αποκτήσετε την υπηρεσία ευρυζωνικής πρόσβασης αμέσως χωρίς καμία καθυστέρηση.

Απλώς συνδέετε τον υπολογιστή σας στο δορυφορικό μόντεμ και έχετε αμέσως πρόσβαση στο Internet!

Η εγκατάσταση και η λειτουργία του Tooway™ δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε στο εξωτερικό του σπιτιού σας ένα δορυφορικό πιάτο μικρής διαμέτρου. Την εγκατάσταση μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας ή μέσω ειδικευμένου τεχνικού. Στη συνέχεια απλώς συνδέετε το δορυφορικό μόντεμ στον υπολογιστή σας και είστε έτοιμοι. Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται τηλεφωνική σύνδεση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Internet αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την απλή αυτή διαδικασία εγκατάστασης.


Η εγκατασταση γινεται απο εμπειρους τεχνικους της εταιριας FMELECTRONICS

Nova GO
ΔΕΚΤΕΣ ΚΕΡΑΙΑ
TOOWAY
All rights reserved